به گزارش مشرق، سرگرد جواد مختاررضایی روز شنبه در تشریح این خبر اظهار داشت: بر اساس رصدهای انجام شده و گزارشهای دریافتی، کلاهبرداری ها در شب یلدا ، اغلب از طریق پیامکها، لینکهای مشکوک یا تبلیغات در شبکههای اجتماعی صورت میگیرد.
وی ادامه داد: کاربران با کلیک روی این لینکها، ممکن است ناخواسته بدافزاری را روی گوشی یا دستگاه خود نصب کنند؛ این بدافزارها به کلاهبرداران امکان میدهد تا به اطلاعات حساسی مانند رمزهای بانکی دسترسی پیدا کنند.
این مقام مسئول از شهروندان خواست که هیچگاه روی لینکهای ناشناس کلیک نکنند و برای اطمینان از صحت پیشنهادات، به طور مستقیم از طریق وبسایتها یا اپلیکیشنهای رسمی اقدام کنند.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا افزود: از سوی دیگر، در روزهای منتهی به شب یلدا، کاربران به خرید آنلاین برای شب یلدا روی میآورند ؛ در این خریدها نیز باید دقت و تنها از فروشگاههای معتبر و دارای نماد اعتماد الکترونیکی خرید کنند.
سرگرد مختاررضایی تاکید کرد: خرید از وبسایتهای نامعتبر یا صفحات شبکههای اجتماعی بدون هویت مشخص، میتواند منجر به از دست دادن پول و دریافت نکردن کالای موردنظر شود.
وی خاطر نشان کرد: کاربران باید پیش از هرگونه پرداخت یا ثبت اطلاعات، از اصالت فروشگاه یا ارائه دهنده خدمات اطمینان حاصل کنند و در صورت مواجهه با چنین مواردی، موضوع را به سرعت از طریق وبسایت پلیس فتا به نشانی http://fata.gov.ir یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ گزارش دهند.
سرگرد "رضایی" بیان داشت: هموطنان دقت داشته باشند شب یلدا باید فرصتی برای شادی و دورهمی باشد، بنابراین لازم است شهروندان با هوشیاری خود ، افراد کلاهبردار را در رسیدن به اهدافشان ناکام کنند و در دام این مجرمان گرفتار نشوند.